Betaald werk, stages, vrijwilligerswerk

Werken bij U Centraal

Bij U Centraal werken betaalde krachten, stagiairs en vrijwilligers. Op deze pagina vind je actuele vacatures.

Vacatures

U Centraal is op zoek naar een consulent voor de afdeling Financien, Informatie en Advies

FIA staat voor Financiën, Informatie en Advies. In dit team leiden wij vrijwilligers op en zetten hen in om inwoners van de gemeente Utrecht te ondersteunen bij hun financiën en administratie. De dienstverlening van team FIA is aanvullend op de formele zorg.
De vacature is voor 28 uur en een tijdsduur van 8 maanden. Je vindt de vacature hier.

U Centraal is op zoek naar een projectmedewerker voor de afdeling Groepsgerichte activiteiten (interne oproep)

Het betreft een vacature voor 24 uur in de week en wordt intern uitgezet (ook geschikt om te reageren als vrijwilliger van U Centraal). Je kunt reageren tot en met 22 januari a.s. en een sollicitatie sturen naar bestuurssecretariaat@stichting-pk.nl t.a.v. Roos Wissink. De gesprekken zijn gepland op maandag 3 februari. Je vindt de vacature hier!


Open sollicitaties

Is er geen geschikte vacature, maar wil je toch graag jezelf bij ons onder de aandacht brengen, dan kun je een open sollicitatie sturen naar opensollicitaties@u-centraal.nl. Je kunt je brief richten aan Hellen Bisoen, directiesecretaresse.

 
Stage

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplek? Dan ben je bij U Centraal aan het juiste adres. We bieden op verschillende plekken stages aan voor zowel MBO- als HBO studenten. Staat er geen vacature voor je bij? Stuur dan een mail naar stagelopen@u-centraal.nl

Stageplaatsen

Vrijwilligerswerk

Aan U Centraal zijn zo'n 1200 vrijwilligers verbonden, in allerlei verschillende functies. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk, kijk dan op onze pagina Vrijwilliger worden.