Betaald werk, stages, vrijwilligerswerk

Werken bij U Centraal

Bij U Centraal werken, stagiairs en vrijwilligers. Op deze pagina vind je actuele vacatures.

Vacatures

U Centraal is op zoek naar twee coördinatoren voor Buurtbemiddeling Utrecht (30 uur in de week)

Buurtbemiddeling is een manier van conflicten oplossen, die kan worden ingezet als er problemen zijn tussen personen uit een buurt of wijk. Je zorgt in deze functie voor succesvolle bemiddelingen door vrijwilligers. En je kunt een juiste inschatting maken wanneer een aanmelding geschikt is voor Buurtbemiddeling. 

Lees hier de vacature >>

Interesse? Mail je motivatie en cv vóór woensdag 11 december naar bestuurssecretariaat@stichting-pk.nl, onder vermelding VAC-UC-BBM-2020.


Stichting PK is op zoek naar senior Administrateur (32 uur per week)


Ben jij een ervaren administrateur die het leuk vindt om complexe financiële zaken te stroomlijnen en coördineren? En functioneel overleg kan voeren met
leden van de directieraad en de financiële commissie van de Raad van Toezicht?

Lees hier de vacature >>


Interesse? Mail je motivatie en cv vóór dinsdag 10 december naar bestuurssecretariaat@stichting-pk.nl, onder vermelding van VAC-STPK-AA-2020.

 

Sollicitaties openen

Is er geen geschikte vacature, maar wil je toch graag jezelf bij ons onder de aandacht brengen, dan kun je een open sollicitatie sturen naar opensollicitaties@u-centraal.nl. Je kunt je kort richten aan Hellen Bisoen, directiesecretaresse.

 
Stage 

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplek? Dan ben je bij U Centraal aan het juiste adres. We hebben verschillende fases voor MBO- als HBO studenten. Staat er geen vacature voor je bij? Stuur dan een mail naar stagelopen@u-centraal.nl

Stageplaatsen

Vrijwilligerswerk

Aan U Centraal zijn zo'n 1200 vrijwilligers, in allerlei verschillende functies. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk, kijk dan op onze pagina Vrijwilliger worden.