De Geldzaak

De Geldzaak

Slim omgaan met geld Voor wie is De Geldzaak?

Iedereen wil slim omgaan met geld. Maar dan moet je wel weten waar je rekening mee moet houden. Een bezoek aan De Geldzaak levert handige informatie op. Een deskundige medewerker geeft tips die passen bij jouw financiële situatie. Je hoort waar je recht op hebt, bijvoorbeeld welke regelingen of toeslagen er voor jou zijn. Jullie kijken ook of je misschien teveel geld krijgt wat je later moet terugbetalen. Met een bezoekje aan De Geldzaak voorkom je geldproblemen én laat je geen geld liggen.

Inloopspreekuur Waar is De Geldzaak?

Bespreek je vragen of zorgen over geld met de medewerker van De Geldzaak. Eén gesprek maakt vaak al veel duidelijk. Je krijgt informatie en advies waar je zelf mee verder kunt. Als je wilt, kun je anoniem blijven tijdens het gesprek.

Op de hoofdlocatie van de Geldzaak in het centrum van Utrecht kun je doordeweeks (bijna) altijd terecht. Het adres is Steenweg 20. En de openingstijden zijn: maandag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur en dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Daarnaast houdt de Geldzaak wekelijks in veel wijken van Utrecht inloopspreekuren. Kijk voor locaties en tijden op www.degeldzaak.nl

Meer informatie? Bel 030 236 17 66 of stuur een mailtje naar info@degeldzaak.nl 

Aanmelden Wat kun je verwachten

  1. Loop binnen bij één van de spreekuren of maak een afspraak
  2. We bespreken je situatie vertrouwelijk en registreren geen gegevens
De Geldzaak (1)

Veelgestelde vragen Jouw vraag, ons antwoord

Ja.