Workshops financiën bij levensgebeurtenissen

Grote gebeurtenissen in het leven brengen vaak financiële veranderingen met zich mee. Door omstandigheden zoals echtscheiding, ontslag of arbeidsongeschiktheid kan het inkomen dalen of komt u voor extra kosten te staan. Veel mensen komen juist in die periodes in financiële problemen. De workshops Levensgebeurtenissen helpt dat te voorkomen.

De informatie uit de workshops behoedt mensen voor de belangrijkste valkuilen en biedt handvatten om grip te houden op de financiële situatie. Er is altijd een deskundige die uitleg geeft over het betreffende thema. Alleen informatie is niet voor iedereen voldoende. Daarom checkt de consulent Levensgebeurtenissen een paar weken na de workshop of de deelnemer nog vragen heeft of ondersteuning wenst.


In 2018 biedt U Centraal workshops aan over de volgende Levensgebeurtenissen:

Via bovenstaande links vindt u meer informatie over de workshops, de data en kunt u zich online aanmelden. Deelname aan de workshop is gratis.

 

Reacties van deelnemers:

De workshops bleken afgelopen maanden een succes onder de deelnemers. Een aantal reacties van deelnemers:

Ik ben goed van informatie voorzien in de workshop (niks gemist) en stel het contact achteraf erg op prijs. Ontzettend zorgzaam. Mijn complimenten!

Fijne workshop en goed om dit vangnet te hebben (aan mensen die met mij meedenken en betrokken zijn met de situatie)

Workshop heeft me (verder) bewustzijn gegeven dat mijn financiële situatie gaat veranderen, en op het spoor gezet om de juiste maatregelen te treffen. De geboden informatie(links) zijn nuttig.

Nuttige, gratis, laagdrempelige, professionele workshop die me (verder) bewust heeft gemaakt (mbt mijn financiële situatie). Fijn persoonlijk contact met de consulenten (ervaringsdeskundigen).

Goede ervaring (workshop), betrokken en voelt echt als een steuntje in de rug in moeilijkere tijd. Ik kan er zelf mee aan de slag (handvatten)

Budgetoverzicht gaat me rust, controle en overzicht geven. Goed om te weten dat ik het stap-voor-stap kan opbouwen. Workshop(/traject) helpt me om de grote lijnen te blijven zien!

 

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten? Of heeft u moeite om het aanmeldformulier op internet in te vullen? Bel voor meer informatie: 06 2333 5893 of mail levensgebeurtenissen@u-centraal.nl .

 

Hoe ziet mijn financiële plaatje eruit?
Wat moet ik regelen?
Inzicht in de financiën