Bijeenkomsten financiën bij Veranderingen in uw Leven

 

Heeft u te maken een grote verandering in uw leven? Zoals bijvoorbeeld ontslag, echtscheiding of pensioen? Dan kan er veel op u afkomen. Ook uw inkomen kan veranderen. Uw hoofd staat dan vaak niet naar geldzaken.

Geldproblemen ontstaan vaak zodra u minder geld te besteden heeft. Of doordat u extra kosten moet maken. Hoe zorgt u dat u met minder inkomen toch rondkomt? Een gratis bijeenkomst financiën bij helpt u hierbij! In de bijeenkomst krijgt u informatie over welke regelingen en toeslagen er zijn. Hoe u geld kunt besparen. En, hoe u een overzicht maakt van uw inkomsten en uitgaven. Daarnaast zijn er tijdens de bijeenkomst mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. 

 

Bij elke bijeenkomst is er een deskundige aanwezig die uitleg geeft over de verandering waar u mee te maken heeft. Een paar weken na de bijeenkomst belt een medewerker van U Centraal u op om te horen hoe het met u gaat en of u nog vragen heeft.

De gratis bijeenkomsten gaan over financiële veranderingen bij:

Meer weten? Klik dan op een van bovenstaande onderwerpen. Dan ziet u wanneer de bijeenkomsten worden gehouden. Ook kunt u zich daar meteen aanmelden. Deelname aan de bijeenkomst is gratis.

 

Op 2 april hebben twee medewerkers van Levensgebeurtenissen een interview gegeven bij Bingo FM uitzending Utrecht Sociaal. U kunt deze uitzending beluisteren door op onderstaande link te klikken. 
https://www.rtvutrecht.nl/gemist/uitzending/bingofm/utrecht-sociaal/20180402-2000/

 
Reacties van deelnemers:

'De bijeenkomst heeft aangezet tot minder kop in het zand steken.'

 ‘Erg fijn dat deze bijeenkomst bestaat. Hier zouden meer mensen vanaf moeten weten. Het heeft mij erg geholpen om overzicht te krijgen.’

 ‘Complimenten voor de inhoud, betrokkenheid en kennis van beide presentatoren.’

 ‘Ik heb veel aan de bijeenkomst gehad, het was net dat steuntje in de rug.’

 
Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten? Of heeft u moeite om het aanmeldformulier op internet in te vullen?
Bel voor meer informatie: 06 - 2333 5893 of mail levensgebeurtenissen@u-centraal.nl

 

Hoe ziet mijn financiële plaatje eruit?
Wat moet ik regelen?
Inzicht in de financiën