Leuke dingen doen, nu en later!

Contactpersonen

schedule

Aantal bijeenkomsten

1

people_alt

Groepsgrootte

10

euro_symbol

Kosten

Gratis

location_city

Locatie

Online

  • Aantal plekken 9
  • Locatie Online
  • Tijd van 10:00 uur tot 12:00 uur
  • Datum 02 juni
Meld je aan

Iets leuks doen Voor wie is deze bijeenkomst?

Iets leuks doen, het klinkt zo gemakkelijk. In deze tijd kan het al helemaal een uitdaging zijn om binnen de mogelijkheden iets te bedenken. Kun je wel wat hulp gebruiken om tot ideeën te komen? En te ontdekken wat jou nou écht een plezierig gevoel geeft? Dat ontdek je tijdens deze online bijeenkomst. 

Activiteiten ontdekken Wat gaan we doen?

In deze bijeenkomst ontdek je activiteiten die écht bij jou passen. Aan de hand van praktische tips ga je verkennen je welke mogelijkheden er zijn. Na afloop kun je er meteen mee aan de slag. Je zult merken dat er zoveel meer mogelijk is dan je dacht!

Deze workshop bieden we aan in samenwerking met Centrum Sociaal Vitaal.

Aanmelden Wat kun je verwachten

  1. Je meldt je aan
  2. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding en komt op de wachtlijst te staan
  3. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, ontvang je een definitieve aanmelding met meer informatie
  4. Je start met de cursus
Project WIE

Veelgestelde vragen Jouw vraag, ons antwoord

Ja.

Nee, je kunt je alleen aanmelden als je in de gemeente Utrecht woont. Mogelijk biedt je eigen woonplaats een soortgelijke mogelijkheid aan.

Je vertelt in de groep alleen wat je zelf wilt vertellen. Het kan wel helpen om je gedachten en gevoelens te delen, juist als het spannend is. Dat kan een hele opluchting zijn. Je kunt bijvoorbeeld vertellen waarom je meedoet. We merken dat deelnemers veel aan elkaars verhalen hebben. Doordat ze het herkenbaar vinden of juist iets nieuws leren van een ander. Maar je bepaalt zelf hoeveel je vertelt en op welk moment je daar klaar voor bent. Onze regel is dat alles wat in de groep wordt verteld, niet met mensen buiten de groep wordt besproken.