Join Us

Join Us

people_alt

Groepsgrootte

12

euro_symbol

Kosten

Gratis

Vrienden maken Voor wie is Join Us?

Als je het lastig vindt om vrienden te maken, dan ben je echt niet de enige. Er zijn heel veel meer jongeren die zich alleen voelen en vaker iets leuks met leeftijdsgenoten willen doen. Misschien vind je het spannend om iemand te vragen iets te gaan doen. Of durf je niet goed om iets te zeggen in een groep. Bij Join Us helpen we je om met zulke situaties om te gaan. Samen werken we aan het maken en behouden van vrienden. Dit doen we in een groep met jongeren tussen de 20 en 25 jaar en met een groep jong volwassenen tussen de 25 en 30 jaar. Onze collega's van Jongerenwerk Utrecht (JoU) begeleiden een groep voor jongeren tussen de 16 en 20 jaar. Kijk hier voor de data en locaties van de bijeenkomsten die komende tijd plaatsvinden.

Leuke activiteiten Wat gaan we doen?

Iedere twee weken komt de groep van Join Us een avond samen om leuke dingen te doen. Samen met de anderen bedenk en organiseer je de activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Denk bijvoorbeeld aan gamen, spelletjes doen, gourmetten, een film kijken, voetballen of bowlen. Of natuurlijk andere toffe dingen die jullie verzinnen! Je ontmoet nieuwe mensen, hebt een leuke avond én je leert hoe je iets organiseert. Tijdens de groepsavonden zijn altijd ervaren begeleiders aanwezig om je te ondersteunen. Kom erbij!

Aanmelden Wat kun je verwachten

  1. Je meldt je aan
  2. We nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek
  3. Je komt een keer kennismaken met de groep
  4. Je start met de groep
Join us (1)

Veelgestelde vragen Jouw vraag, ons antwoord

Nee, je kunt je bij ons alleen aanmelden als je in de gemeente Utrecht woont. Join us is actief op verschillende plekken in Nederland, dus misschien ook wel bij jou in de buurt. 

Nee, je hebt geen verwijzing nodig en je kunt je direct bij ons aanmelden.

Ja, deelname aan de groep is gratis. Als jullie met de groep een activiteit gaan doen die geld kost (bijvoorbeeld bowlen of naar de bios), dan betaal je die kosten wel zelf.