Minder piekeren

Minder piekeren

Contactpersoon

schedule

Aantal bijeenkomsten

3

euro_symbol

Kosten

gratis

  • Aantal plekken 1
  • Locatie U Centraal Drift
  • Tijd van 09:30 uur tot 12:00 uur
  • Datum 29 mei
  • Datum 12 juni
  • Datum 26 juni
Meld je aan

Beter ontspannen Korte oefeningen

Hoe kan ik dit betalen? Wie kan ik om hulp vragen? Wat moet ik doen om deze situatie op te lossen? Misschien herken je het wel: je maakt je ergens druk om en kunt niet meer stoppen met erover na te denken. ’s Nachts houden de terugkerende gedachten je uit je slaap. Je voelt je als een hondje dat de hele tijd achter zijn eigen staart aan rent, zonder hem te pakken te krijgen. In de cursus minder piekeren reiken wij je een methode aan die helpt het piekeren te verminderen. Met behulp van korte oefeningen leer je je beter ontspannen.

Aanmelden Wat kun je verwachten

  1. Je meldt je aan
  2. Je ontvangt een bevestiging van de aanmelding en komt op de wachtlijst te staan
  3. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, ontvang je een definitieve aanmelding met meer informatie
  4. Je start met de cursus
Moed houden tijdens corona

Veelgestelde vragen Jouw vraag, ons antwoord

Je vertelt in de groep alleen wat je zelf wilt vertellen. Het kan wel helpen om je gedachten en gevoelens te delen, juist als het spannend is. Dat kan een hele opluchting zijn. Je kunt bijvoorbeeld vertellen waarom je meedoet. We merken dat deelnemers veel aan elkaars verhalen hebben. Doordat ze het herkenbaar vinden of juist iets nieuws leren van een ander. Maar je bepaalt zelf hoeveel je vertelt en op welk moment je daar klaar voor bent. Onze regel is dat alles wat in de groep wordt verteld, niet met mensen buiten de groep wordt besproken.

Nee, je kunt je alleen aanmelden als je in de gemeente Utrecht woont. Mogelijk biedt je eigen woonplaats een soortgelijke mogelijkheid aan.

Ja.