Gezondheidscontroledagen

Gezondheidscontroledagen

Gezondheid meten Wat is een Gezondheidscontroledag?

Tijdens een Gezondheidscontroledag zijn professionals aanwezig die je gewicht, bloeddruk en suikergehalte meten. Zo kunnen ze je vertellen hoe goed je gezondheid is. Ook krijg je informatie over een gezonde leefstijl en organisaties in jouw buurt. Als het nodig is kun je meteen worden doorverwezen naar verdere hulp. En natuurlijk kun je vragen stellen over alles dat met gezondheid te maken heeft, bijvoorbeeld gezond eten, stress, ziekte en hulp.

Tijdens de Gezondsheidscontroledagen kom je verschillende zorg- en welzijnsorganisaties tegen op één plek. Er zijn huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten en professionals van de Diabetesvereniging, Buurtteam, Dock, Careyn, SportUtrecht en U Centraal.

Bij jou in de buurt Waar is de Gezondheidscontroledag?

Ieder jaar zijn er meerdere Gezondheidscontroledagen in verschillende wijken. Je komt ons bijvoorbeeld tegen in Kanaleneiland, Zuilen, Overvecht en het centrum van Utrecht. Houd deze website en de informatie in jouw wijk in de gaten voor data en locaties.

Deelname aan de Gezondheidscontroledagen is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Je kan gewoon langskomen!

Aanmelden Wat kun je verwachten

  1. Kies een Gezondsheidsdag bij jou in de buurt
  2. Kom langs wanneer je wilt; aanmelden is niet nodig
Gezondheidscontroledagen

Veelgestelde vragen Jouw vraag, ons antwoord

Ja.

Nee, je kunt je alleen aanmelden als je in de gemeente Utrecht woont. Mogelijk biedt je eigen woonplaats een soortgelijke mogelijkheid aan.

We streven ernaar om onze activiteiten aan te bieden op locaties die voor iedereen toegankelijk zijn. Voor de zekerheid kun je van tevoren even contact met ons opnemen voor meer informatie over de toegankelijkheid van de locatie.