Netwerkcoach

Sommige mensen voelen zich erg eenzaam en hebben weinig mensen om hen heen. Contacten kunnen verwaterd zijn door de zorg voor een ander, een lichamelijke of psychische beperking of ouderdom. Als netwerkcoach bied je ondersteuning aan cliënten bij het opbouwen of uitbreiden van sociale contacten.

Wij zoeken vrijwilligers die

  • graag met mensen werken
  • talent hebben voor plannen en organiseren
  • goed kunnen luisteren en creatief zijn
  • zich kunnen inleven in een ander
  • zelfstandig en methodisch kunnen werken.


Training tot netwerkcoach

We bieden je een training aan van drie bijeenkomsten van 3 tot 3,5 uur, waarin je handvatten krijgt om samen met de cliënt zijn/haar netwerk te vergroten. Daarnaast verwachten we dat je regelmatig deelneemt aan intervisie bijeenkomsten die elke 6 weken plaatsvinden.  Bij netwerkcoaching werk je volgens een praktisch 10-stappenplan. Het leren coachen van een cliënt en het vergroten van zijn/haar zelfvertrouwen is ook een belangrijk deel van de training en intervisie. Na de eerste trainingsdag word je al gekoppeld aan een cliënt, zodat je het geleerde meteen in praktijk kunt brengen.


Tijdsinvestering: gemiddeld 2,5 uur per week (inclusief intervisie), maar is flexibel in te zetten, je maakt zelf afspraken met de cliënt.


Meer informatie en aanmelden:

Bel of mail Ilja Rodermans voor meer informatie of een afspraak voor een kennismakingsgesprek: 030 236 17 41 of netwerkcoaching@u-centraal.nl

 

Als vrijwilliger financien en administraties mag ik heel dichtbij komen in het leven van mijn client. Dat vind ik heel bijzonder. Vrijwilliger Financien en Administraties