Maak de wereld van mensen groter

Kantoorvrijwilliger DomstadPlusBus

Reisbureautje spelen? Dat gevoel zal je af en toe hebben als kantoorvrijwilliger bij de DomstadPlusBus. Met jouw organisatietalent bezorg je ouderen en chronisch zieken regelmatig een heerlijke dag.

De DomstadPlusBus wordt gerund door een hechte club vrijwilligers, onder leiding van een beroepskracht. Chauffeurs en gastvrouwen halen de passagiers thuis op, bieden overdag begeleiding en brengen de passagiers weer thuis. De DomstadPlusBus gaat naar winkelcentra, tuincentra en bestemmingen voor een dagje uit. Deelnemers betalen een kleine vergoeding voor het vervoer en betalen entrees en consumpties.

Wat zijn leuke uitstapjes? Als kantoorvrijwilliger denk je mee over het programma en maak je of help je mee met het programmaboekje. Ook sta je passagiers te woord en maak je rittenlijsten. Zo draag je eraan bij dat de ritten soepel verlopen en bezorg je mensen een heerlijke dag!

Je werkt op kantoor samen met andere telefoonvrijwilligers (van de Algemene Hulpdienst) en beroepskrachten. Daardoor biedt dit vrijwilligerswerk je een werkplek, structuur en collega's.


We vragen:

  • Je hebt  minimaal een MEAO/MBO opleiding
  • Je hebt hart voor de medemens en kunt je in mensen inleven
  • Je bent vaardig aan de telefoon, kunt goed luisteren en doorvragen
  • Je werkt zorgvuldig en hebt goede computervaardigheden
  • Je werkt graag samen met andere mensen
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar gedurende minimaal 4 maanden


We bieden:

Een ideale functie voor mensen die wat voor een ander willen betekenen in hun vrije tijd en graag werken in een prettige werkomgeving met vriendelijke en professionele collega’s. De functie van telefoonvrijwilliger is ook heel geschikt voor mensen die na ziekte of werkloosheid graag weer in het arbeidsritme willen komen. Je krijgt scholing en begeleiding.

 

Meer informatie en aanmelden:

Is de functie van kantoorvrijwilliger DomstadPlusBus misschien iets voor jou? Bel dan 030-2361793 (Judith Riet / Jos Verbeij) of mail bus@u-centraal.nl . We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

‘De aardigste mensen die ik ken zijn de mensen bij U Centraal. Hartelijk dank daarvoor.’ Client Financien & Administraties, clienttevredenheidsonderzoek 2016