ANWB automaatje

ANWB AutoMaatje is een samenwerking tussen ANWB en U Centraal. Het is een vervoersservice waarbij vrijwilligers minder mobiele inwoners van Utrecht op verzoek vervoeren. Het kan gaan om een ritje naar het ziekenhuis, maar ook een leuk uitje naar het museum of een bezoek aan familie. 

 

Hoe het werkt 
De vrijwillige chauffeurs van U Centraal gebruiken voor een autoritje hun eigen auto. Op het afgesproken moment staat de vrijwilliger voor uw deur. Bij een kort uitje blijft de vrijwilliger bij u. Als er veel tijd zit tussen de heen- en terugrit, spreekt u samen een tijdstip af waarop de vrijwilliger weer klaarstaat voor de terugreis. U betaald een kleine onkostenvergoeding van 0,30 eurocent per kilometer aan de vrijwilliger.


Meer informatie en aanmelden (vanaf april 2020)

Wilt u een rit maken? Vraag die dan minimaal twee werkdagen van te voren aan. Bel naar Tim Bakker op 030 - 236 19 77 of mail automaatje@u-centraal.nl We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Lees op de website van de ANWB meer algemene informatie over AutoMaatje 

 

 

 

 

 

Een cliënt ervaart een vrijwilliger vaak als gelijkwaardiger dan een professional. Daardoor kunnen vrijwilligers sommige dingen makkelijker zeggen. Consulent Vrijwillige Inzet