Nieuwe bijeenkomst 'Financiën ziek bij de werkgever' (gratis)

Op dinsdag 5 maart organiseren Zumpolle Advocaten en U Centraal voor de eerste keer een speciale, nieuwe bijeenkomst Financiën: ‘Ziek zijn bij de werkgever’ in Utrecht (13.00-15.45 uur, Drift 11). Deze bijeenkomst zal voortaan 4x per jaar aangeboden worden.

Inhoud bijeenkomst
Als men (langdurig) ziek is bij de werkgever zijn er vaak vragen over het re-integratieproces. Het mogelijk (toekomstig) kunnen verliezen van de baan is ingrijpend. Zowel op emotioneel als op financieel gebied.

In de gratis bijeenkomst Financiën ziek bij de werkgever vertelt een advocaat arbeids- en sociaal verzekeringsrecht over de rechten en plichten van een zieke werknemer. Ook deelt hij belangrijke tips en mogelijke valkuilen.

U Centraal biedt deelnemers informatie over de voorzieningen bij een veranderd inkomen.


Opbrengst
Deelnemers krijgen antwoord op vragen als:

  • Hoe ziet mijn financiële plaatje eruit?
  • Wat zijn mijn rechten en plichten als ik ziek ben bij mijn werkgever?
  • Hoe werkt het re-integratie proces (wet Poortwachter)?
  • Zijn er regelingen waarvoor ik in aanmerking kom?

Aanmelden


Deelname is gratis!


De bijeenkomst Financiën ziek bij de werkgever is onderdeel van een reeks bijeenkomsten Financiën bij veranderingen het in leven door U Centraal. Andere thema’s zijn ontslag, scheiding, arbeidsongeschiktheid, kind krijgen, pensioen, overlijden van partner en 18 jaar worden. Bekijk meer informatie of bel naar 06 – 23 33 58 93.