Wie wordt onze nieuwe P & O adviseur?

Denk jij in mogelijkheden en kun jij dat ook bij anderen naar boven halen? Heb jij affiniteit met het sociaal domein? Dan is de vacature van P&O adviseur / teambegeleider bij Stichting PK misschien wat voor jou. Stichting PK is het bedrijfsbureau voor onder andere U Centraal. Onze collega's van P & O hebben een vacature voor een nieuwe collega voor 32 uur per week, bij voorkeur voor iemand met ervaring in procesbegeleiding en coaching van teams en individuele medewerkers.


Waar kom je terecht?

Stichting PK, sinds 1 januari 2018 verzelfstandigd, is een bedrijfsbureau in het sociaal domein. We werken voor vier Utrechtse welzijnsstichtingen: U Centraal, JoU jongerenwerk Utrecht, Stichting Specifieke Jeugdprojecten en Ravelijn. De naam PK verwijst naar het adres: Pieterskerkhof 16. Het bedrijfsbureau biedt ondersteuning op het gebied van personeelszorg personeels- en teamontwikkeling, administratie, planning en control,  communicatie, ict, secretariaat, beheer, medezeggenschap en compliance. Door deze constructie combineren we de schaalgrootte die nodig is voor kwalitatief goede en doelmatige ondersteuning met de menselijke maat. Stichting PK verricht haar werkzaamheden voor ongeveer 250 medewerkers, 1.200 vrijwilligers  met  een gezamenlijk jaarresultaat van zo’n 16 miljoen euro.


Wie zijn wij?

De afdeling P&O bestaat uit drie P&O-adviseurs en een senior P&O-adviseur/teambegeleider. Wij ondersteunen en coachen individuele medewerkers en teams bij veranderingen in de gewenste richting. Ons vertrekpunt is dat mensen en teams altijd kunnen groeien. Wij doen dit vanuit een waarderende en progressiegerichte aanpak. Dat past goed bij ons en onze organisaties, die werken met zelforganiserende teams of vanuit de kernwaarde samen verantwoordelijk. We zijn nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en naar nieuwe ontwikkelingen (maatschappelijke en HRM) om die te vertalen naar mogelijkheden voor onze medewerkers en organisaties.


Herken je jezelf in dit profiel?

Je bent een energieke, open en nieuwsgierige personeelsadviseur/teambegeleider, die lol heeft in dit werk. Je houdt ervan om de organisaties in te gaan, je haalt op wat er leeft en ontwikkelt daar nieuwe initiatieven op die passen bij de beleidskeuzes die door de organisaties worden gemaakt. Coaching en begeleiding van teams is wat jou het beste ligt. Je werkt planmatig en hebt ervaring met proces- en teambegeleiding. Door jouw kennis van het sociaal domein sluit je goed aan bij de belevingswereld van jongerenwerkers, jeugdhulpverleners, sociaal raadslieden, trainers en consulenten informele zorg. Je volgt de ontwikkelingen in het sociale domein en HRM-vak en kent de relevante fiscale, juridische en sociale verzekeringswetgeving. Vanzelfsprekend ga je integer om met de aan jou toevertrouwde informatie.


Wat mag je van ons verwachten?

Een fijne werkplek in de Utrechtse binnenstad, in een betrokken team dat veel ruimte biedt voor eigen initiatief. Stichting PK heeft oog voor de combinatie van werk en privé. U Centraal, één van de aangesloten stichtingen, is erkend als mantelzorgvriendelijke werkgever.


Wat verwachten we van jou?

• Minimaal diploma HBO/+ of academisch (P&O, gedragswetenschappen)
• Ervaring in procesbegeleiding, (team)coaching, training
• Bekend met huidige trends en maatschappelijke ontwikkelingen op HRM-gebied
• Proces- en planmatig werken
• Werken vanuit waarderende aanpak


Arbeidsvoorwaarden

We bieden in eerste instantie een contract voor negen maanden. Bij gebleken geschiktheid kan dat worden omgezet in een vaste aanstelling. De arbeidsvoorwaarden worden geregeld conform de CAO Sociaal Werk, het pensioenfonds PFZW en aanvullende regelingen van Stichting PK. Onze salarisindicatie is, afhankelijk van kennis en ervaring, schaal 9 met een bruto salaris van maximaal
€ 3.988,- per maand (vanaf 1 juli 2018) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Ook bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget en een LoopBaanBudget.

Meer weten?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met P&O-adviseurs Trudy Aanraad  of Marlies Kluver, via 030 236 17 17.

Meer informatie over de aangesloten stichtingen en projecten vind op de volgende websites:
www.u-centraal.nl
www.jou-utrecht.nl
www.prettywoman-utrecht.nl
www.fiomutrecht.nl
www.ppi-jeugdhulp.nl
www.backup-utrecht.nl
www.owr-utrecht.nl
www.home-start-utrecht.nl

Solliciteren

Mail je motivatie en curriculum vitae naar vacaturebb@stichting-pk.nl, onder vermelding van VAC-STPK-P&O-2018 tot 19 april aanstaande.