Cursussen voor mensen met een bescheiden portemonnee

Ook dit najaar biedt welzijnsorganisatie U Centraal weer tal van groepen en cursussen voor Utrechters met een bescheiden portemonnee.

Het programma is tot stand gekomen op basis van vragen waar veel Utrechters mee te maken hebben; hoe kan ik beter voor mezelf opkomen? Hoe verbeteren we als stel onze relatie? En hoe kan ik beter rondkomen met mijn geld?


Vrijwilligers

Deelnemers aan cursussen en gespreksgroepen delen ervaringen met elkaar, onder leiding van een trainer/ maatschappelijk werker. Ook werken soms vrijwilligers mee. De gespreksgroepen zijn meer gericht op het delen van ervaringen, in de cursussen krijgt u praktische handvatten waar u zelf mee verder kunt in het leven. Deelname is gratis of kost maximaal 5 euro per les.


Houd me vast

Nieuw is de training Houd me vast, voor stellen die hun relatie willen verbeteren, en de cursus Werk en Mantelzorg. Ook staan vertrouwde cursussen op het programma, zoals Grip op Financiën, Lessen in Geluk, Omgaan met dementie en de assertiviteitstraining Opkomen voor jezelf. De bijeenkomsten vinden vaak plaats in de binnenstad, maar soms ook in diverse wijken in Utrecht. Meer weten? Kijk op www.u-centraal.nl/groepen of bel 030 236 17 70.