Moed houden tijdens de coronapandemie

schedule

Aantal bijeenkomsten

4

people_alt

Groepsgrootte

8

euro_symbol

Kosten

€ 15 (U Pas € 7,50)

location_city

Locatie

op locatie

  • Aantal plekken 8
Meld je aan

Grip op je leven Voor wie is deze cursus?

Vanwege de coronamaatregelen kan het goed zijn dat je leven er anders uitziet. Misschien ga je anders met je tijd om, zijn je dagen leger of juist voller. De situatie kan je onzeker maken over je baan, de toekomst of je gezondheid. En je sociale leven is mogelijk ook veranderd door de 1,5 metersamenleving. Dit alles kan je een eenzaam, bang of somber gevoel geven. Tijdens deze cursus leer je om meer grip te krijgen op je leven in tijden van onzekerheid. 

 

Je zekerder voelen Wat gaan we doen?

Tijdens 4 bijeenkomsten bespreken we 3 hoofdthema’s:

  • Dagindeling: hoe besluit ik wat ik wanneer ga doen? Hoe houd ik grip op mijn tijd?
  • Zelfvertrouwen: Hoe zorg ik ervoor dat ik een vriend ben van mezelf? Wat doet deze tijd met mij? Wat doen negatieve gedachten met mij?
  • Contact leggen: Hoe kan ik een vriend zijn van anderen? Hoe houd ik contact en wat vind ik zelf belangrijk in het contact?

Na afloop van de cursus weet je wat je zelf kunt doen om je zekerder te voelen in deze onzekere tijd.

Aanmelden Wat kun je verwachten

  1. Je meldt je aan
  2. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding en komt op de wachtlijst te staan
  3. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, ontvang je een definitieve aanmelding met meer informatie
  4. Je start met de cursus
Moed houden tijdens corona

Veelgestelde vragen Jouw vraag, ons antwoord

Ja.

Nee, je kunt je alleen aanmelden als je in de gemeente Utrecht woont. Mogelijk biedt je eigen woonplaats een soortgelijke mogelijkheid aan.

We streven ernaar om onze activiteiten aan te bieden op locaties die voor iedereen toegankelijk zijn. Voor de zekerheid kun je van tevoren even contact met ons opnemen voor meer informatie over de toegankelijkheid van de locatie.

Je vertelt in de groep alleen wat je zelf wilt vertellen. Het kan wel helpen om je gedachten en gevoelens te delen, juist als het spannend is. Dat kan een hele opluchting zijn. Je kunt bijvoorbeeld vertellen waarom je meedoet. We merken dat deelnemers veel aan elkaars verhalen hebben. Doordat ze het herkenbaar vinden of juist iets nieuws leren van een ander. Maar je bepaalt zelf hoeveel je vertelt en op welk moment je daar klaar voor bent. Onze regel is dat alles wat in de groep wordt verteld, niet met mensen buiten de groep wordt besproken.