De Vrijwilligersraad

Vrijwilligers spelen een steeds grotere rol in maatschappelijke ondersteuning. Aan U Centraal zijn bijna twaalfhonderd vrijwilligers verbonden. Zij hebben een stem via de Vrijwilligersraad.

De Vrijwilligersraad kijkt door de ogen van vrijwilligers naar de organisatie en het beleid. De raad biedt gevraagd en ongevraagd advies aan de bestuurder. De Vrijwilligersraad bestaat uit mensen die vrijwilligerswerk doen bij U Centraal en graag meedenken over hoe het beter kan.

Op de website van U Centraal lees je in de berichten van de Vrijwilligersraad het laatste nieuws over waarmee de raad zich bezighoudt. Alle officiële advies- en instemmingsbrieven van de raad aan het bestuur van U Centraal zijn ook terug te lezen.

U kunt contact opnemen met de Vrijwilligersraad van U Centraal als u uw stem wilt laten horen of ideeën heeft over hoe de dagelijkse praktijk bij U Centraal beter kan. Mail naar vrijwilligersraad@u-centraal.nl of bel ambtelijk ondersteuner Annemarije Bousema, 030-2361717.

Wil je je aansluiten bij de Vrijwilligersraad? De raad is nog op zoek naar nieuwe leden! Zie hier de vacature.

‘Bijzondere complimenten voor de medewerkers die de maaltijden komen bezorgen. Altijd vriendelijk en behulpzaam!’ Klant over Maaltijdservice Utrecht