De Geldzaak

Als er iets verandert in je leven heeft dat vaak gevolgen voor je financiële situatie. Werkloos worden, arbeidsongeschikt raken, scheiden, op kamers gaan wonen: zomaar wat voorbeelden die vragen om een overzicht van je financiële mogelijkheden. Wil je goed voorbereid zijn op veranderingen en voorkomen dat er achterstanden ontstaan? Kom dan eens langs bij De Geldzaak.


 

Een deskundige medewerker van De Geldzaak geeft informatie die past bij jouw situatie. De medewerker kijkt en denkt met je mee. Je krijgt antwoord op vragen als:

  • Heb ik recht op een financiële bijdrage? 
  • Waar kan ik op besparen?
  • Wat staat mij financieel te wachten als ik ga studeren, ga scheiden, werkloos wordt, met pensioen ga, enzovoorts. 

Mocht je meer ondersteuning nodig hebben, bijvoorbeeld door hoge schulden, dan wijst de medewerker de weg naar de juiste hulp.
Een bezoek aan de Geldzaak is gratis en zonder verplichtingen.

Waar & Wanneer:

Op dinsdagen is er van 15.30 tot 17.30 inloopspreekuur in bibliotheek Neude.  De coronamaatregelen hebben geleid tot een tijdelijk andere werkwijze. Je kunt je vraag ook mailen of appen. Kijk op de site van de bibliotheek hoe je met je vraag bij De Geldzaak terecht kunt.

Meer informatie over de Geldzaak

 

"Ik heb veel aan de bijeenkomsten gehad. Ik ben er nog lang niet en de paniekaanvallen zijn nog niet weg, maar mijn zelfvertrouwen komt langzaam weer terug.” Monique, deelnemer cursus Van geluk tot geweld... en andersom