Op safari naar activiteiten

Contactpersonen

  • Sylvia Woldijk

    Sylvia Woldijk

  • Gerdi Keeler

    Gerdi Keeler

schedule

Aantal bijeenkomsten

1

people_alt

Groepsgrootte

12

euro_symbol

Kosten

Gratis

location_city

Locatie

Online

Tips uitwisselen Voor wie is deze bijeenkomst?

Iets leuks doen, het klinkt zo simpel. Maar wát ga je dan doen? Vanwege de coronamaatregelen kan het al helemaal een uitdaging zijn om iets te bedenken. Welke activiteiten kunnen nog wel en op welke manier? Misschien vind je het lastig om iets te bedenken of weet je niet waar je moet beginnen. In deze workshop gaan we daar samen mee aan de slag. Je zult merken dat er zoveel meer mogelijk is dan je dacht!

Samen activiteiten bedenken Wat gaan we doen?

In een online bijeenkomst van twee uur gaan we met elkaar aan de slag om activiteiten te bedenken. Wat kan je allemaal verzinnen om te ondernemen? En kan dat online of ook buiten? We wisselen met elkaar ideeën uit. Na afloop van de bijeenkomst weet je wat voor activiteiten je zelf of met anderen kunt doen. 

Deze workshop bieden we aan in samenwerking met Centrum Sociaal Vitaal.

Aanmelden Wat kun je verwachten

  1. Je meldt je aan
  2. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding
  3. Je volgt de workshop
Project WIE

Veelgestelde vragen Jouw vraag, ons antwoord

Ja.

Je vertelt in de groep alleen wat je zelf wilt vertellen. Het kan wel helpen om je gedachten en gevoelens te delen, juist als het spannend is. Dat kan een hele opluchting zijn. Je kunt bijvoorbeeld vertellen waarom je meedoet. We merken dat deelnemers veel aan elkaars verhalen hebben. Doordat ze het herkenbaar vinden of juist iets nieuws leren van een ander. Maar je bepaalt zelf hoeveel je vertelt en op welk moment je daar klaar voor bent. Onze regel is dat alles wat in de groep wordt verteld, niet met mensen buiten de groep wordt besproken.