En nu ik! (online)

Contactpersonen

schedule

Aantal bijeenkomsten

1

people_alt

Groepsgrootte

8

euro_symbol

Kosten

gratis

location_city

Locatie

Online

  • Aantal plekken 7
  • Locatie Online
  • Tijd van 19:00 uur tot 21:00 uur
  • Datum 05 oktober
Meld je aan

Zet de eerste stap Voor wie is deze workshop?

De workshop is bedoeld voor inwoners van Utrecht die hun vrije tijd graag op een andere manier willen doorbrengen of die behoefte hebben aan meer sociale contacten. Wil je iets veranderen in je leven? Maar weet niet je hoe je de eerste stap moet zetten en wie jou daarbij kan helpen? Meld je dan nu aan. Je bent van harte welkom!

Praktische opdrachten Wat gaan we doen?

In een kleine groep gaan we aan de slag met praktische opdrachten. Zo kom je er vanzelf achter wat je graag anders wilt in je leven. Vervolgens krijg je informatie over de mogelijkheden die er voor jou in Utrecht zijn. Na deze workshop weet jij welke eerste stap jij gaat zetten!

Aanmelden Wat kun je verwachten

  1. Je meldt je aan
  2. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding
  3. Je komt naar de bijeenkomst
Sociale ondersteuning (1)

Veelgestelde vragen Jouw vraag, ons antwoord

Ja.

Je vertelt in de groep alleen wat je zelf wilt vertellen. Het kan wel helpen om je gedachten en gevoelens te delen, juist als het spannend is. Dat kan een hele opluchting zijn. Je kunt bijvoorbeeld vertellen waarom je meedoet. We merken dat deelnemers veel aan elkaars verhalen hebben. Doordat ze het herkenbaar vinden of juist iets nieuws leren van een ander. Maar je bepaalt zelf hoeveel je vertelt en op welk moment je daar klaar voor bent. Onze regel is dat alles wat in de groep wordt verteld, niet met mensen buiten de groep wordt besproken.

We streven ernaar om onze activiteiten aan te bieden op locaties die voor iedereen toegankelijk zijn. Voor de zekerheid kun je van tevoren even contact met ons opnemen voor meer informatie over de toegankelijkheid van de locatie.

Nee, je kunt je alleen aanmelden als je in de gemeente Utrecht woont. Mogelijk biedt je eigen woonplaats een soortgelijke mogelijkheid aan.