Cursus Van Geluk tot Geweld en Andersom

Waar: U Centraal, Drift 11, Utrecht
Wanneer: 14 januari 9:30

In iedere relatie is weleens ruzie. Dat is heel normaal. Maar wat als je voortdurend op je tenen moet lopen? En je wordt gekleineerd en bedreigd? Of misschien vallen er klappen? Herken jij jezelf hierin? Je bent zeker niet de enige die dit meemaakt. Huiselijk geweld sluipt vaak stilletjes een relatie binnen, maar gaat zelden vanzelf weer weg. Daarom is er de cursus 'Van Geluk tot Geweld en Andersom' voor vrouwen. Meld je aan en ervaar dat het mogelijk is te leren hoe je, samen met andere lotgenoten, geweld binnen je relatie, gezin of familie kunt stoppen.

Thema’s die onder ander aan de orde komen tijdens de cursus:
• Wat is huiselijk geweld?
• Hoe heeft het je beïnvloed?
• Leren grenzen stellen.
• Eigenwaarde versterken en zelfrespect vergroten.
• Hoe zie je je toekomst?

Aantal bijeenkomsten: 12
Wanneer: Maandagmiddag 14, 21, 28 januari / 4 en 18 februari / 4, 11, 18, 25 maart / 1, 8, 15 april: 09.30 - 11.30 uur.
Locatie: Drift 11, Utrecht
Kosten: € 10,00. Dit bedrag is vastgesteld in samenwerking met Moviera.
Aanmelden: s.gerrits@u-centraal.nl
Je kunt je voor deze cursus aanmelden als je in de gemeente Utrecht woont en te maken hebt (gehad) met huiselijk geweld. Deze cursus is voor vrouwen. Telefonisch zijn wij bereikbaar via het algemene nummer van U Centraal 030-236 17 70

Kennismakingsgesprek
Voorafgaand aan definitieve deelname heb je een kennismakingsgesprek met de begeleidsters van de cursus. In dit gesprek hoor je meer over de cursus en kun je iets over jezelf vertellen.

Meer informatie:
Silvia Gerrits, bereikbaar via 06 10 78 54 67 of s.gerrits@u-centraal.nl

Ervaring van een deelnemer:
Je vraagt jezelf natuurlijk af waarom je de situatie zo lang laat voortduren en denkt eerst dat je dat dan wel verdiend zal hebben en dat het allemaal aan jou ligt. Als je andere verhalen hoort, besef je dat dat niet zo is. Ik heb veel aan de bijeenkomsten gehad. Ik ben er nog lang niet en de paniekaanvallen zijn nog niet weg, maar mijn zelfvertrouwen komt langzaam weer terug.